Iubim geografia şi ştiinţele umaniste

Spunem aceasta deoarece elevii buni şi foarte buni ai şcolii noastre, au participat la olimpiadele de geografie, cultura civica, concursurile „Terra” şi „Terra de la poveste la realitate”.

Astfel la cultură civică cele două echipaje formate din elevele: Comănescu Oana şi Drăghici Georgiana de la clasa a VIII-a şi Tolea Laurenţia şi Drăghici Denisa de la clasa a VII-a au obţinut MENŢIUNE LA FAZA JUDEŢEANĂ a acestui concurs.

Elevii din clasa a VII-a Bran Andrei şi Andrei Daniel s-au calificat la faza judeţeană a concursului national „Terra”. Sâmbătă, 28 martie 2015, aceşti elevi vor participa, însoţiţi de profesoara Constantinescu Irina, la faza judeţeană a acestui concurs care se va desfăşura la Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” din Târgovişte.

La geografie, eleva Gavrilă Mădălina, a participat la Olimpiada de geografie – faza judeţeană obţinând rezultate bune.

Eco-Şcoala Gimnazială „Matei Gr. Vladeanu” Cândeşti-Vale, pe 21 martie 2015, este gazda concursului interjudeţean de geografie „Terra de la poveste la realitate” – faza zonală. Toate şcolile Centrului metodic Voineşti au oportunitatea să-şi înscrie la acest concurs elevii care sunt pasionaţi de geografie!

Vă mulţumim dragi elevi pentru pasiunea pe care o arătaţi pentru aceste discipline şi vă dorim mult succes la concursurile viitoare.

Ştiinţele umaniste sunt deosebit de importante pentru formarea voastră ca oameni şi tineri implicaţi.

Spor la pregătirea acestor concursuri şi mult succes!